Transport si retururi

Floare Albastra (floarealbastra.com) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

 • Posta Romana, Livrare in 3-5 zile,  pret livrare in functie de distanta si greutate.
 • GLS, Livrare in 1-2 zile, pret livrare in functie de distanta si greutate.


Politica de returnare.

Cumparatorul are dreptul sa renunte la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului (potrivit dispozitiilor art.4, alin.1, lit.b din OG 130/2010 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta). 

Pentru exercitarea dreptului de retur trebuie sa ne informezi in scris, prin trimiterea unui e-mail la floarealbastra16@gmail.com. Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data acceptarii returului de catre Floarealbastra. 


Orice produs poate fi schimbat cu altul: daca marimea pe care ai comandat-o nu corespunde si doresti un alt numar sau daca te-ai razgandit si doresti un alt produs din magazinul nostru. 

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de solicitantul returului.


In ce conditii poti returna un produs.


Daca doresti sa returnezi produsul primit poti face acest lucru în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui, cu respectarea conditiilor de retur de mai jos:


 • 1. Orice retur trebuie sa fie precedat de o notificare a intentiei de retur care se face completand online la capitolul "Contacteaza-ne" din Meniul Principal sau prin e-mail la adresa: floarealbastra16@gmail.com
 • 2. Dupa ce primim informatiile de returnare produs, trimitem un email cu toate informatiile necesare. Te rugam sa nu expediezi coletul inainte de a primi acest mail informativ de la Noi!
 • 3. Returul trebuie sa fie însotit de factura din colet.
 • 4. Produsul returnat trebuie sa fie NOU (nepurtat, nespalat, fara miros de parfum), asa cum a fost expediat, avand eticheta aferenta aplicata (nu rupta sau desfacuta) si insotit de ambalajul original.
 • 5. Returul se poate face doar prin curier.
 • 6. Costul transportului pentru returnare produs(e) difera de la caz la caz in functie de tipul de colet (plic, cutie), localitate, greutate si are pretul stabilit de firma de curierat, urmand a fi suportat integral de catre client.
 • 7. In maxim 30 de zile calendaristice de la data acceptarii returului vom înapoia contravaloarea produselor.
 • 8. Nerespectarea conditiilor de retur duce la neacceptarea returului!
 • 9. Nu ne asumam responsabilitatea pentru deteriorarea sau pierderea produsului in timpul transportului pentru schimb sau returnare.


Pentru a accepta returul de produse trebuie sa te asiguri ca pui in colet produsele in aceeasi stare fizica in care au fost livrate, fara urme de folosire, in integritate totala, inclusiv accesoriile acestora, fara rupturi si cu toate documentele (in original sau copie) care ti-au fost trimise.


Dupa pregatirea coletului trebuie sa contactezi firma de curierat si sa comunici faptul ca ai un colet de trimis. 

Un curier se va deplasa la adresa comunicata pentru a prelua coletul. Trebuie sa ii comunici curierului toate datele necesare expedierii, precum si datele destinatarului. 
Destinatar: SC ANDREW GALAXY FASHION S.R.L.-D 
Adresa: Bucuresti, sector 3, Bdul Energeticienilor, nr.9E, etaj 2, camera 1205

Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat. 

Atentie! Nu se accepta colete care sunt expediate cu valoare ramburs.
Cum primesc banii inapoi?
Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 30 de zile calendaristice de la data acceptarii returului prin transfer bancar in contul IBAN specificat in emailul trimis la floarealbastra16@gmail.com  
 • transfer bancar - banii vor fi depusi in contul tau bancar.
 • Schimbare produs
Daca doresti sa schimbi produsul pe o alta marime, culoare sau sa-l inlocuiesti cu un alt produs disponibil in stoc, poti face acest lucru în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui, cu respectarea conditiilor de mai jos:

 • Te rugam sa ne comunici prin email sau telefonic intentia de a schimba marimea, culoarea produsului sau de a-l inlocui cu un alt produs(e).
 • Noi te vom informa care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurgi pentru ca aceasta operatiune sa fie cat mai simpla pentru tine.
 • Atat trimiterea catre noi a produsului pe care doresti sa-l schimbi, cat si expedierea catre tine a produsului la schimb se fac prin curier.
 • Cheltuielile de transport in acest caz (2 transporturi) sunt suportate integral de catre client:
 • Primul transport: - trimiterea catre noi a coletului cu produsul pe care doresti sa-l schimbi.
 • Al doilea transport: - trimiterea catre tine a coletului cu produsul la schimb.

Garantie

Daca s-a livrat alt produs decat cel comandat sau un produs ce prezinta defecte, contacteaza intr-un interval de 72h echipa Floarealbastra pentru a reclama aceasta situatie si ne vom asigura ca produsul sa fie inlocuit cu un produs nou sau rambursarea banilor. 

Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor al produsului defect, daca este cazul, vor fi suportate de catre Floarealbastra. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, recomandam sa refuzi preluarea. 

Pentru a beneficia de retur gratuit, trebuie sa specifici ca plata expeditiei (plata transportului) este la destinatar.

Alte mentiuni

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar beneficiarilor persoane fizice, beneficiarii persoane juridice nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in vigoare referindu-se doar la persoanele fizice. 

Iti multumim ca esti clientul noastru si te incurajam sa ne trimiti sugestii, astfel incat cumparaturile la www.floarealbastra.com sa fie mereu pe placul tau. 

Pentru orice alte intrebari ne poti contacta la: floarealbastra16@gmail.com sau pe site la capitolul "Contacteaza-ne"